Teimme sen taas!

SoffanPaikalla on tänäkin vuonna Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat.

(Suomen Yritysvaliot Oy:n tutkimus).

Nöyrä kiitos kaikille asiakkaillemme!

SOFFANPAIKKA OY

Meiltä löydät sekä myynti- että vuokra-asunnot. Palveluksessasi on iso joukko osaavia kiinteistönvälittäjiä, jotka palvelevat Sinua asiantuntevasti silloin, kun haluat ostaa tai myydä, vuokrata asunnon tai laittaa kohteesi vuokralle. Toimimme koko Pohjanmaan alueella.

Tutustu kohteisiin ja ota yhteyttä, mikäli löytyy sopiva kohde Sinun tarpeillesi.

Koti ostetaan ja myydään maksimissaan muutamia kertoja elämän aikana. Näin ollen kiinteistönvälitykseen liittyy paljon sellaisia asioita, jotka ovat monelle vieraita.

SoffanPaikka auttaa Sinua mm. perukirjan, testamentin tai muiden juridisten asioiden hoitamisessa. Meillä myös oma sisustussuunnittelija, joka auttaa kotisi myyntistailauksessa tai uuden kotisi sisustamisessa. Kysy myös tarjoustamme, johon sisältyy muuttopalvelu!

Älä murehdi asuntosi myyntiä tai vuokrausta - me hoidamme!

Meillä kaikki välittäjät toimivat kuten yrittäjät

Toimintatapamme poikkeaa kilpailijoista siten, että meillä välittäjät ovat osakkaita ja toimivat käytännössä kuten yrittäjät.

Tämä mahdollistaa sen, että SoffanPaikka ei aseta välittäjille reunaehtoja tai toimintamalleja, vaan välittäjä päättää itsenäisesti asiakkaansa kanssa kohteen myynnistä, markkinoinnista, hinnasta, palvelupaketin sisällöstä ja välityspalkkiosta.

Meille ei ole tärkeää kohteiden suuri määrä, vaan asiakaspalvelun LAATU ja aktiivinen toimiminen kohteen myynnin hoitamisessa!

KYSY LISÄÄ - TAKAAMME, ETTÄ YHTEYDENOTTOSI ON SEN ARVOINEN!

Välityspalkkiomme on 4,96 % (sis. alv), minimipalkkio 3.000 € (sis. alv).

Teemme aina Sinulle kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksen, riippuen siitä, millaisen palvelupaketin haluat asuntosi myyntiin, joten ota meihin aina yhteyttä, ennenkuin päätät välittäjäsi!

Palkkiomme sisältää aina ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat, asuntosi yksilöllisen myyntisuunnitelman ja kaikki asiakirjat.

Ota yhteyttä

Tarjan turinat -blogi

Uutta! Lue blogiamme Tarjan turinat.

Tarjan turinat -blogissa ajankohtaisia ja ajattomia aiheita asumisesta.

Siirry blogiin tästä

Tule meille, niin pohditaan Sinulle sopiva asuntoratkaisu. Autamme niin asunnon ostossa kuin myynnissäkin Sinua ja perhettäsi.

Toimimme Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan alueilla.

Jos haluat yksilöllistä palvelua, tervetuloa meille asiakkaaksi.

Millaista asuntoa etsit?