SoffanPaikan toiminta alkoi Seinäjoelta. Seinäjoen toimistomme avasi ovensa 1.3.2013. Tuolloin aloitimme kolmen välittäjän voimin, nyt määrä on yli kaksinkertaistunut.

Tiesithän, että käytämme ammattivalokuvaajaa kaikissa kohteissamme. Markkinoimme kohteita Etuovessa, Oikotiellä, huom.fi- ja soffanpaikka.fi -sivustoilla. Lehti-ilmoittelun hoidamme Ilkassa ja tarvittaessa muissakin maakunta- ja paikallislehdissä.

Valtakunnallisesti asuntojen keskimääräinen myyntiaika on vuonna 2016 Seinäjoella ollut 113 päivää. Meidän toimistollamme se on ollut 79 päivää. Tuo sinäkin asuntosi meille myyntiin, meillä on aikaa keskittyä juuri sinun asuntosi myyntitoimiin. Hoidamme tehokkaasti myös asuntojen vuokraukset.

Tervetuloa meille asiakkaaksi!

Meille voit soittaa myös iltaisin tai viikonloppuisin, puh. 040 150 4444.

Toimistomme sijaitsee Seinäjoen keskustassa, Keskuskatu 11 ja on avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 tai sopimuksen mukaan.

Uudistuotantokohde Pruukinrannassa Seinäjoella

Uudistuotantokohde Pruukinrannassa Seinäjoella

NYT ennakkomarkkinoinnissa! Kaksikerroksiset erillistalot omalla atriumpihalla.

Pruukinrantaan, Seinäjoen asuntomessualueelle, rakennettava näyttävä erillisomakotitaloalue, jonka ideana on oma, pieni mutta tehokas tontti (n. 430 m2 tai 538 m2), jolle piha toteutetaan suojaisena atriumpihana.

Alueella upeat Kyrkösjärven ja Törnävän lenkkeilymaastot, alati laajentuvan sairaalan työpaikat kävelymatkan päässä, samoin Törnävän alueen palvelut. Myös koulut ja päiväkodit aivan lähellä - Framia ja Huhtalan alueen palveluja unohtamatta. Keskustaan vain 3 km, tämän lähempää keskustaa et Seinäjoelta löydä omakotitalotonttia.

Katso siis lisää ja ihastu: osa tonteista varattu, mutta vielä Sinulla on mahdollisuus valita ja varata oma tonttisi ja vaikuttaa täysin oman talosi sisustusratkaisuihin. Talo on Jetta-talon arkkitehdin suunnittelema ja pohja on suunniteltu hyvin tehokkaaksi. Kaikki 108 m2 ovat järkevästi ja tehokkaasti käytetty hyväksi. Lisäksi autokatosrakennuksessa kaksi lämmintä varastoa ja katos kahdelle autolle.

Nyt: kaksi tonttia enää vapaana. Ota yhteyttä ja pyydä esittely tontille tai tule käymään toimistollamme, niin kerromme lisää! Puh. 040 150 4444 tai seinajoki@huom.fi.

https://www.etuovi.com/kohde/9953377?sc=M1142131984&pos=45

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ / ASIAKASPALAUTE

Sijaintimme kartalla, Keskuskatu 11, Seinäjoki

Keskuskatu 11