UUSI URA TAI SUUNTA URALLESI MEILLÄ?

asuntomyyjä

Aika ottaa uusi suunta elämääsi tai työurallesi!
Haluatko enemmän palkkaa? Onko sinulla paljon ideoita?
Toiminnan suurin este on vain oma mielikuvituksesi!

Etsimme jatkuvasti lisää yhteistyökumppaneita koko toiminta-alueeltamme (Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa).

Pyrimme kokonaisvaltaiseen kiinteistönvälityspalveluun ja näin ollen, ota rohkeasti yhteyttä, mikäli konsepti kiinnostaa Sinua yksityishenkilönä tai yritystäsi. Myös jos suunnittelet lähivuosina eläkkeelle jäämistä, meillä on hyvä konsepti myös tähän malliin.

Mikäli

  • Sinulla on toimiva kiinteistönvälitysalan yritys
  • Olet suunnittelemassa uutta kiinteistönvälitysalan yritystä
  • Sinulla on LKV-tutkinto ja haet uutta potkua urallesi
  • Sinulla on palava halu päästä kiinteistönvälitysalalle ja haet itsellesi tämän alan työpaikkaa

​Ota yhteyttä: Tarja Ranto, puh. 040 6535 700 tai tarja.ranto@huom.fi tai Antti Vähäoja, puh. 040 724 0170 tai antti.vahaoja@huom.fi.

TEHOSTETAAN MARKKINOITA JA TEHDÄÄN YHTEISTYÖTÄ

  • Se, miltä urasi näyttää, on sinusta itsestäsi kiinni. Me autamme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Meillä voit kehittyä kiinteistönvälittäjänä myymään enemmän ja paremmin. Voit toimia meillä partnerina, työsopimussuhteessa tai itsenäisenä yrittäjänä, oman yrityksesi nimissä tai jopa palkata itsellesi oman myyntitiimin. Voit itse vaikuttaa siihen, miten asiakastasi palvelet ja mitä markkinointikanavia käytät.
  • Vaikka päätät itse miten työtäsi teet, et silti ole yksin. Tarjoamme laajan yhteistyöverkoston sekä myynnin ja markkinoinnin tuen. Saat jatkuvaa koulutusta, käyttöösi parhaat mahdolliset työkalut ja tukea henkilökohtaiselle kehittymisellesi.
  • Meillä ei ole aluerajoja, eikä turhauttavia päivystyksiä. Voit hallita ajankäyttöäsi ja asiakkaiden palvelua järkevästi ja juuri sinulle sopivalla tavalla.
  • Me emme rajoita sitä missä työtäsi teet. Toimipisteemme on tukikohta, jossa voit vain piipahtaa tai halutessasi tehdä työtäsi enemmän. Palkka on sinusta itsestäsi kiinni.
  • Välityspalkkioistasi suurin osa kuuluu sinulle.


JA NIIN - ELÄMÄSSÄ ON MUUTAKIN KUIN TYÖ

Suhtaudumme työhömme intohimolla ja rakkaudella, mutta meillä on elämää myös työpaikan ulkopuolella. Samanlaista asennetta odotamme uusilta huomilaisilta.

Kokoamme joukkoomme välittäjiä, jotka ovat innostuneita, tavoitteellisia ja halukkaita oppimaan ja kehittymään. Meillä kiinteistönvälittäjä on ihminen, ei resurssi. Hyvä fiilis syntyy siitä, että kaikkia kuunnellaan ja arvostetaan.


TULE MUKAAN KASVAVAAN JOUKKOOMME!

Soita vaikka heti:

Tarja Ranto, puh. 040 6535 700 tai laita sähköpostia: tarja.ranto@huom.fi tai

Antti Vähäoja, puh. 040 724 0170 tai laita sähköpostia: antti.vahaoja@huom.fi.

Ota yhteyttä

Huom! SoffanPaikka
Keskuskatu 11
60100 Seinäjoki

HUOM! tahtoo Sinut!