Huom! SoffanPaikka Oy

Huom! SoffanPaikka Oy är ett företag som förmedlar fastigheter i hela Österbotten, vi hör till Huom!-kedjan (Huoneistomarkkinointi) och företräder deras varumärke.

Hos oss hittar du både bostäder till försäljning och hyresbostäder. till din tjänst har du ett stort antal erfarna fastighetsförmedlare, vilka betjänar Dig sakkunnigt då du skall köpa, sälja eller hyra bostad. Vi är verksamma i hela Österbotten.

Bekanta Dig med våra objekt och ta kontakt ifall så hjälper vi Dig hitta det objekt som motsvarar Dina behov.

Sin bostad köper eller säljer man endast några gånger under sin livstid. Fastighetsförmedling innehåller många obekanta saker för den som inte har det som yrke Huom! SoffanPaikka har ett omfattande nätverk och vi kan erbjuda månsidiga kontakter inom branschens alla specialområden t.ex. juridiska tjänster, teknisk konditionsgranskning, flyttnings- och städtjänster.

Hos oss arbetar all mäklare som egna företagare

Vårt verksamhetskoncept skiljer sig från konkurrenterna på så sätt att alla mäklare är

delägare och därmed närmast att jämföra med egna företagre.

Detta gör det möjligt för Huom! Soffanpaikka att, että Huom! SoffanPaikka låta mäklaren själv bestämma tillsammans med kunden allting gällande objektets försäljning, marknadsföring, prissättning och förmedlingsprovision.  

Det viktigaste för oss är inte ett stort antal objekt, utan KVALITETEN på kundbetjäningen och ett aktivt engagemang för att hjälpa kunden sälja eller köpa sin bostad.

TA KONTAKT –VI GARANTERAR ATT DET LÖNAR SIG !

Vår förmedlingsprovision är 4,96 % (inkl. moms), minimiprovision 3.000 € (inkl.moms).

Vi ger Dig alltid ett förmånligt erbjudande gällande förmedlingsprovision beroende på vilken typ av tjänster som är aktuella för att sälja Din bostad. Därför lönar det

sig alltid att kontakta våra mäklare om du funderar på att sälja din bostad !

I vår provision inngår alltid fotografering med proffsfotograf och all behövlig dokumentation.

Ta kontakt

Huom! SoffanPaikka
Keskuskatu 11
60100 Seinäjoki

HUOM! Vasa SoffanPaikka Oy

Vasaesplanaden 26, 65100 Vasa

Hurudan bostad letar du efter?