Etusivu » Yhteystiedot » Välittäjät » Kristiina Takala

Kristiina Takala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
fastighetsförmedlare, AFM, EM
040 350 7278
kristiina.takala@soffanpaikka.fi

 

Auto, vene tai moottorikelkka ovat kulkuvälineitäni kun esittelen ja käyn katsastamassa myyntiä varten asiakkaitteni koteja ja vapaa-ajan asuntoja. Työni on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja parhaan tunteen koen aina silloin, kun voin auttaa, tukea ja palvella asiakkaitani. Minulle myyntityö merkitsee ratkaisukeskeistä toimintatapaa. Kun maaliviiva on saavutettu, on palkintona molemmilla osapuolilla, niin myyjällä kuin ostajallakin ratkaisu, joka on sopiva juuri hänen elämäntilanteeseensa.

Asunnon myynti ja ostaminen ovat ihmisten välistä vuorovaikutusta ja tämän tosiasian ymmärtäminen on välttämätön työkalu kiinteistönvälittäjän työkalupakissa. Kuuntelen, keskustelen ja kerron vaihtoehtoja, joista on helppo valita jokaiselle parhaiten sopiva ratkaisu. Minulla on tukenani pitkä monipuolinen työkokemukseni. Olen ollut monessa mukana. Sijoitusmaailman koukerot, kiinteistönvälityksen lainsäädäntö ja vuorovaikutuskoulutusten toteuttaminen ovat muokanneet minusta asiakkaan tarpeiden kartoittajan. Tärkeintä on aina ihmisen kohtaaminen ihmisenä. Uskon, että se on onnistuneen kaupankäynnin perusta. Tervetuloa kohtaamaan minut asumiseen ja vapaa-ajanviettoon liittyvissä asioissa!

Bil, båt eller snöskoter är mina transpostmedel när jag förevisar och besöker vid försäljningsuppdrag mina kunders hem och fritidsbostäder. Mitt arbete är intressant, omväxlande och jag når den bästa känslan alltid när jag kan hjälpa, stöda och betjänä mina kunder. För mig betyder försäljnigsarbete förmåga att hitta lösningar. När målet är nått, är priset det bästa möjliga resultat för båda parter, för försäljaren och köparen.  Ett resultat, som passar i bådas livssituation.

Försäljning och köp av bostad är kommunikation mellan människor och förståelse av denna fakta är nödvändig  verktyg i fastighetförmedlarens arbete. Jag lyssnar, diskuterar och tar fram alternativ av vilka är det lätt att välja det mest ändamålsenliga åt var och en. Som stöd har jag min långa arbetserfarenhet.  Placeringsvärlden, fastighetförmedlingens lagstiftning och förverkligande av kommunikationsutbildningar har format mig till kartläggare av kundens behov. Det viktigaste är alltid att bemöta människan som människa. Jag tror, att det är grunden till lyckade affärer. Välkommen att bemöta mig vid allt som gäller boende eller fritiden!

 

SEINÄJOKI

040 150 4444

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30
tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Seinäjoki ›  

Vaasa

040 6700 170

Laivakatu 13 C, 65100 Vaasa

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›
FB-Vaasa ›   

Kokkola

040 350 7001

Isokatu 11 E, 67100 Kokkola

 

Avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-16.30 

tai sopimuksen mukaan. 

 

VÄLITTÄJÄT ›  

FB-Kokkola ›   

Sulje sivuvalikko